Met een postcommotioneel syndroom bedoelen we de aanhoudende klachten van een hersenschudding.
Als de klachten van een hersenschudding langer dan drie maanden aanhouden noemen we dit een postcommotioneel syndroom. Veelvoorkomende klachten bestaan onder andere uit vermoeidheid, hoofdpijn en concentratieproblemen.
Postcommotioneel syndroom vastleggen
Na een ongeval is het belangrijk dat verwondingen en klachten goed worden vastgelegd. Het slachtoffer moet de schade aantonen. Het medisch dossier is hierbij doorslaggevend. Het vastleggen van uw klachten door het bezoeken van een arts is daarom een van de belangrijkste stappen om een letselschadevergoeding te krijgen voor de langdurige gevolgen van een hersenschudding.
Letselschade advocaat postcommotioneel syndroom
De wet bepaalt dat de aansprakelijke veroorzaker van letselschade ook de kosten van de letselschadeclaim betaalt. Het inschakelen van een letselschade advocaat om schade te verhalen bij een postcommotioneel syndroom is daarom kosteloos.
Schadevergoeding postcommotioneel syndroom
De schadevergoeding bij een postcommotioneel syndroom bestaat onder andere uit inkomensschade, autoschade, huishoudelijke hulp, medische kosten, eigen risico en alle andere financiële gevolgen/schade van het gewond raken.
Naast de bovengenoemde schadeposten bestaat een letselschadevergoeding ook uit smartengeld. Smartengeld is een vergoeding voor pijn, leed en afname van levensvreugde. De hoogte van het smartengeld is afhankelijk van de ernst van uw letsel en de invloed van het letsel op uw leven.
Gratis juridische hulp bij letselschade
Neem contact op. Bel naar 0800 – 44 55 000, stuur een e-mail naar info@hijink.com of vul het onderstaande contactformulier in om gebeld te worden door een letselschade specialist.